• Пластмасова кофа с улей 16 литра, Строителна с метална дръжка

Пластмасова кофа с улей 16 литра, Строителна с метална дръжка

Наличност:
В наличност
Модел:
160042
Производител:
Marlux
Още не е оценен Напишете мнение
3.89 лв.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

НИСКИТЕ ЦЕНИ ОНЛАЙН - Пластмасова кофа с улей 16 литра, Строителна с метална дръжка и други инструменти, консумативи, машини и аксесоари за строителството, ремонта, дома, офиса, двора и градината можете да закупите от нашия онлайн магазин на ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки.

 

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА

Диаметър - ф 35 см

Височина - 25 см

Оборудвана със здрава метална дръжка, изработена от материали най-високо качество. Лесен и удобен продукт за употреба, и поддръжка с широко приложение в сферата на строителството.

Производител: Полша

** При някои артикули са възможни разлики между показаната снимка и реалния продукт, поради акуализация на дизайна от производителя или неналичие на каталожна снимка, за което онлайн магазинът не носи отговорност.

*** Вариантите за доставка са до адрес, до офис на куриерска фирма или от наш офис в Пловдив или Хасково. Всички наши клиенти  ползват  отстъпки за куриерските услуги на Спиди и Еконт.


ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ

Всеки сериозен ремонт и строеж се нуждаят от качествени строителни кофи и инструменти, за да може той да бъде завършен бързо и навреме. Много от пластмасовите кофи са със слаби дръжки или изработени от некачествена пластмаса. Нашият екип се старае да предложи най-качествения избор във всеки ценови клас на най-ниската възможна цена.

 

НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР

В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред 10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД разполага с 2 складови бази в цялата страна и осигурява доставка на всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благовеград, Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Напишете мнение