Спрей - обезмаслител за почистване на спирачки Шампион 500мл

Наличност:
В наличност
Модел:
36218
Производител:
Champion Color
Още не е оценен Напишете мнение

НИСКИТЕ ЦЕНИ ОНЛАЙН - Спрей - обезмаслител за почистване на спирачки Шампион 500мл/ Champion Brake Cleaner и други бои, разредители, четки, валяци и консумативи за строителството, ремонта, автосервиза, дома, офиса и градината можете да закупите от нашия онлайн магазин на ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки.

Недев ЕООД е ексклузивен представител за България на продукти с марка Champion Color.

Цена
6.98 лв.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА

Спрей Champion Brake Cleaner е предназначен за почистване, поддръжка, ремонт и обезмасляване на дискови спирачки, барабани, накладки, дискове, както и за всички метални повърхности в автомобила. Ефективно почиства и премахва мазнина, грес, масло, спирачна течност. 

  • Професионален бързосъхнещ аерозол, който може да се използва за почистване и поддръжка на компоненти на спирачната система. 
  • Също така премахва прах, масло, смазка и остатъци от спирачна течност, както и други частици мръсотия, едновременно ефективно и точно. 
  • Еднакво ефективен е при обезмасляване и на други метални части, като спирачни блокове, цилиндри, барабани и др.
  • Силният му течен поток, разпределен под налягане е в състояние успешно да премахне мръсотията от цепнатини и други трудно достъпни места, както и повърхности, покрити с ръжда. 
  • Може да се използва за обезмасляване и сушене на повърхността на елементите, предназначени за боядисване.

Производител: Полша

* При някои артикули са възможни разлики между показаната снимка и реалния продукт, поради актуализация на дизайна от производителя или неналичие на каталожна снимка, за което онлайн магазинът не носи отговорност.

** Вариантите за доставка са до адрес, до офис на куриерска фирма или от наш обект в град Хасково. Всички наши клиенти ползват отстъпки за куриерските услуги на Спиди и Еконт.


ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ

Спрейовете Шампион са бързосъхнещи бои в аерозолна опаковка. В състава им влизат качествени багрила от водещи производители в Европа, което гарантира висока трайност и дълготраен блясък. Флакона е с повишено налагане, което допринася за по- доброто и плътно нанасяне на боята.

 

ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ

Champion Color е полска фирма с 25 годишен опит в производството на бои. Продуктите й се отличават с високо качество, което се постига с все по- модерни линии за производство , качествени съставки и постоянен контрол в лаборатории. Продуктите с марка Champion Color са екологично чисти, произведени в съответствие с нормите на ЕС и са съвместими с PN.

 

НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР

В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от  продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате  колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите  консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред  10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД  разполага с 2 складови бази в цялата страна и осигурява доставка на  всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София,  Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благовеград,  Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Характеристики
Тип продукт Почистващ
Напишете мнение