• Снегозадържаща кука Калео SHTV за покрив Тондах, Винеам, Младост

Снегозадържаща кука Калео SHTV за покрив Тондах, Винеам, Младост

Наличност:
В наличност
Модел:
29209
Производител:
Kaleo Roof
Още не е оценен Напишете мнение

НИСКИТЕ ЦЕНИ ОНЛАЙН - Снегозадържаща кука KALEO ROOF SHTV, подходяща за модели керемиди Тондах Винеам, Младост, Стралджа Европа и други елементи за покрива и отводнителната система на конкурентни цени, можете да закупите от нашия онлайн магазин на ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки.

Цена
1.98 лв.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА

Снегозадържащите куки предотвратяват свличането на снежни маси от покривите и осигуряват безопасност за минувачите. 

Изработени са от поцинкована стомана с дебелина 1,2мм, дължина 34 см.

Покритие полиестерна боя, с дебелина 0,1мм.

Цвят: Кафяв
Производител: Полша
 

За да научите повече за артикулите с марка KALEO ROOF, посетете  https://www.kaleo.bg/

 

* При някои артикули са възможни разлики между показаната снимка и реалния продукт, поради акtуализация на дизайна от производителя или неналичие на каталожна снимка, за което онлайн магазинът не носи отговорност.

** Вариантите за доставка са до адрес, до офис на куриерска фирма или от наш офис в Хасково. Всички наши клиенти ползват отстъпки за куриерските услуги на Спиди и Еконт.


ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ

Системата за отводняване е най-често пренебрегваната тема в строителството, а тя има огромно значение за бъдещата експлоатация на сградите. Правилното ѝ изграждане предпазва от преждевременно стареене и унищожаване на фасадата от водата. Покривните елементи с марка Калео са специално разработени с високо качество и конкурентни цени. Продуктовата гама включва подпокривно фолио, обшивка за комин, лента за подкапаци, лента за съединяване и ремонт на фолио, отдушник за покрив, изход за покрив, надулучна пола, гребен против птици, мрежа против птици, снегозадържаши куки за всички видове керемиди, скоби за капаци за всички видове керемиди, летводържатели и други, подходящи за къщи, селскостопански постройки, промишлени и административни сгради.


НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР

В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от  продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате  колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите  консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред  10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД  разполага с 2 складови бази в цялата страна и осигурява доставка на  всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София,  Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благовеград,  Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Характеристики
Цвят Кафяв
Напишете мнение