• Електрически разклонител 2 гнезда с ключ и кабел 2метра 3x1.5мм2 16А Nilson

Електрически разклонител 2 гнезда с ключ и кабел 2метра 3x1.5мм2 16А Nilson

Наличност:
В наличност
Модел:
42131102
Производител:
Nilson
Още не е оценен Напишете мнение

НИСКИТЕ ЦЕНИ ОНЛАЙН - Електрически разклонител и удължител с 2 гнезда с ключ и кабел 2метра 3x1.5мм2 16А Nilson​​ и други електроматериали можете да закупите от нашия онлайн магазин на ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки. 

Цена
13.83 лв.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА

Марка:NILSON
Цвят: Бял

* При някои артикули са възможни разлики между показаната снимка и реалния продукт, поради актуализация на дизайна от производителя или неналичие на каталожна снимка, за което онлайн магазинът не носи отговорност.

** Вариантите за доставка са до адрес, до офис на куриерска фирма или от наш обект в град Хасково. Всички наши клиенти ползват отстъпки за куриерските услуги на Спиди и Еконт.

 

ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ

Артикулите с марка Нилсон- ключове, контакти, разклонители, апартаментни табла и др, се открояват с оригинален дизайн, функционалност и голяма гама механизми. Фирмата прилага ефективна система за качество, която отговаря на изискванията на стандарта TS EN ISO 9001: 2008.  Опитът на производителя и  конкурентните цени правят артикулите с марка Нилсон, едни от най- търсените на пазара.


НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР
В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред 10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД разполага с 2 складови бази в цялата страна и осигурява доставка на всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благовеград, Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Характеристики
Вид Разклонители
Тип продукт С кабел
Напишете мнение