Прахосмукачка за пепел RAIDER RD-WC02

Наличност:
В наличност
Модел:
090304
Производител:
RAIDER
Още не е оценен Напишете мнение
Цена
79.98 лв.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

Прахосмукачка за пепел RAIDER RD-WC02- можете да закупите от нашия онлайн магазин на най- ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки.

Захр. Напр.: 230V~50Hz
Мощност: 1000W
Обем на торбата за прах: 18L
Дебит на въздух: 24.8 L/S
Дължина на кабела: 1.5m
Вакум: 15.5kPa
Тегло: 3,600 кг


Марката Raider на Евромастер Импорт Експорт ООД предлага машини подходящи за строителство, дървообработване, металообработване, авто и градинска техника, и консумативи за тях. Фирмата има лидерска позиция в търговията на ръчни и електроинструменти в България. Продуктите се отличават с качество, отговарящо на високи професионални изисквания,  на разумна и достъпна цена.


НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР
В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред 10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД разполага с 3 складови бази в цялата страна и осигурява доставка на всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благовеград, Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Напишете мнение