• Предпазни ръкавици Айс, Топени в нитрил, цвят Оранжев / Черен

Предпазни ръкавици Айс, Топени в нитрил, цвят Оранжев / Черен

Наличност:
В наличност
Модел:
14066
Още не е оценен Напишете мнение

НИСКИТЕ ЦЕНИ ОНЛАЙН- Предпазни ръкавици Айс с пет пръста, Топени в нитрил, цвят Оранжев / Черен и други висококачествени предпазни средства можете да закупите от нашия онлайн магазин на ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки.

Цена
2.98 лв.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА


Ръкавиците са предназначени да предпазват ръцете от механично въздействие в суха среда. Предназначени са за работа в строителството, машиностроенето, складовете, селското стопанство и всички други.

Инструкция за поддръжка и използване на предпазните ръкавици:
Пазете ръкавиците от топлинно излъчване. Не се препоръчва да бъдат излагани на въздействието на органични разтворители и техните пари, смазочни средства, мазнини, минерални масла и вода. Замърсените с груби нечистотии ръкавици трябва да бъдат почиствани с четка и свободно оставени при стайна температура да изсъхнат. Ръкавиците не могат да се перат и чистят химически.
 
Внимание:
Ръкавиците не трябва да се използват в места, където съществува опасност от захващане от подвижни части на машини. Предпазните свойства се отнасят преди всичко за дланта на ръкавиците. Изпозлвайте винаги ръкавици с правилен размер и преди всяко използване проверете тяхното състояние. Никога не използвайте прокъсани, втвърдени или по друг начин повредени ръкавици. При чуствителни ръце не е изключено дразнене на кожата- в такъв случай ръкавиците не е редно да се използват повече.

* При някои артикули са възможни разлики между показаната снимка и реалния продукт, поради актуализация на дизайна от производителя или неналичие на каталожна снимка, за което онлайн магазинът не носи отговорност.

** Вариантите за доставка са до адрес, до офис на куриерска фирма или от наш офис в Хасково. Всички наши клиенти ползват отстъпки за куриерските услуги на Спиди и Еконт.

 

ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ

РАБОТНОТО ОБЛЕКЛО освен защитно, трябва да бъде удобно и функционално. При нас ще намерите предпазни артикули на достъпна цена. Каквато и да е работата ви, добре е да се уверите, че имате висококачествено защитно облекло. Ние предлагаме широка гама, която  включва ръкавици, каски, защитни обувки и ботуши, очила, ветро и водозащитни наметала и дъждобрани. Работните облекла са подходящи за дома, градината, складове и строителството.

 

НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР

В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред 10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД разполага с много голяма складова база и осигурява доставка на всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благоевград, Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Напишете мнение