• Предпазни ръкавици с пет пръста от безшевно полиестерно трико топени в нитрил

Предпазни ръкавици с пет пръста от безшевно полиестерно трико топени в нитрил

Наличност:
В наличност
Модел:
14064
Още не е оценен Напишете мнение
Цена
1.25 лв.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

НИСКИТЕ ЦЕНИ ОНЛАЙН- Предпазни ръкавици с пет пръста от безшевно полиестерно трико топени в нитрил, цвят Зелен и други висококачествени предпазни средства можете да закупите от нашия онлайн магазин на ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки.

 

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА

Предпазни ръкавици с пет пръста от безшевно полиестерно трико топени в нитрил, дишащ гръб, ластичен маншет. Произвеждат се в размери в 8“ до 11“ съгласно EN 420:2003 и EN 388:2003.
Приложение- само за минимални рискове:
Ръкавиците са предназначени да предпазват ръцете от механично въздействие в суха среда. Предназначени са за работа в строителството, машиностроенето, складовете, селското стопанство и всички др.

4122-  Степен  на защита:
Степен на защита срещу износване     4
Степен на защита срещу прорязване   1
Степен на защита срещу разкъсване    2
Степен на защита срещу пробождане  2
EN 388:2003
2018
Инструкция за подръжка и използване на предпазните ръкавици
Пазете ръкавиците от топлинно излъчване. Не се препоръчва да бъдат излагани на въздействието на органични разтворители и техните пари, смазочни средства, мазнини, минерални масла и вода. Замърсените с груби нечистотии ръкавици трябва да бъдат почиствани с четка и свободно оставени при стайна температура да изсъхнат. Ръкавиците не могат да се перат и чистят химически.
 
Внимание:
Ръкавиците не трябва да се използват в места, където съществува опасност от захващане от подвижни части на машини. Предпазните свойства се отнасят преди всичко за дланта на ръкавиците. Изпозлвайте винаги ръкавици с правилен размер и преди всяко използване проверете тяхното състояние. Никога не използвайте прокъсани, втвърдени или по друг начин повредени ръкавици. При чуствителни ръце не е изключено дразнене на кожата- в такъв случай ръкавиците не е редно да се използват повече.

** При някои артикули са възможни разлики между показаната снимка и реалния продукт, поради актуализация на дизайна от производителя или неналичие на каталожна снимка, за което онлайн магазинът не носи отговорност.

*** Вариантите за доставка са до адрес, до офис на куриерска фирма или от наш офис в Пловдив или Хасково. Всички наши клиенти ползват отстъпки за куриерските услуги на Спиди и Еконт.

 

ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ

РАБОТНОТО ОБЛЕКЛО освен защитно, трябва да бъде удобно и функционално. При нас ще намерите предпазни артикули на достъпна цена. Каквато и да е работата ви, добре е да се уверите, че имате висококачествено защитно облекло. Ние предлагаме широка гама, която  включва ръкавици, каски, защитни обувки и ботуши, очила, ветро и водозащитни наметала и дъждобрани. Работните облекла са подходящи за дома, градината, складове и строителството.

 

НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР
В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред 10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД разполага с 3 складови бази в цялата страна и осигурява доставка на всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благовеград, Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Напишете мнение