• ППР Прехвърляща дъга с накрайник за полипропиленови тръби и водопровод PN20 Ф25 DEVOREX Arctic-Y Деворекс

ППР Прехвърляща дъга с накрайник за полипропиленови тръби и водопровод PN20 Ф25 DEVOREX Arctic-Y Деворекс

Наличност:
В наличност
Модел:
136214
Производител:
Devorex
Още не е оценен Напишете мнение
Цена
1.58 лв.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

ППР Прехвърляща дъга с накрайник за полипропиленови тръби и водопровод PN20 Ф25 DEVOREX Arctic-Y- можете да закупите от нашия онлайн магазин на най- ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки. 

Материал- Полипропилен PP-RC Borealis® - Швеция
Размери- Ф25

Подходяща за топла вода. 

Сглобяването на ППР системата е лесно и се извършва чрез полидифузионно заваряване. Вътрешната повърхност е много гладка, с минимално изтичане на налягане.

Обявената цена е за един брой.

 

ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ

Предназначението на полипропиленовите тръби е за вътрешни водопроводни инсталации за студена и топла вода с високо налягане в жилищни, търговски, административни и промишлени сгради.
Тръбите и фитингите от полипропилен (PP-RC) са термично стабилни и устойчиви на вътрешно налягане. Продуктовата гама включва тръби за топла и судена вода, муфи, колена, тройници, адаптори, редуктори, тапи, капи, скоби, холендри, преходни дъги, сферични кранове и комплекти за батерии (УКБ). Благодарение на подобренията в производствения процес, на използваните качествени суровини, ниското тегло, в пъти по- малко от металните системи и конкурентните цени, артикулите с марка DEVOREX Arctic-Y са едни от най- предпочитаните.

 

ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ

Деворекс ЕАД  е международна, динамично развиваща се компания основана през 2004.  Производител е на PVC улуци, система за линеен дренаж XDRAIN, ВиК система от попипропилен ARCTIC, обшивки за стрехи SOFFIT и WPC Decking- система композитни плоскости за подова настилка с широк спектър от приложения. Продуктите с търговска марка Деворекс са представени в над 20 държави в Европа, Азия, Южна Америка и Африка. С високото си качество и  достъпната цена,  артикулите с търговска марка Деворекс  са предпочитани от голям брой потребители.

 

НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР

В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от  продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате  колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите  консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред  10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД  разполага с 3 складови бази в цялата страна и осигурява доставка на  всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София,  Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благовеград,  Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Напишете мнение