Автомонтьорска Количка - шкаф Topmaster, 182 инструмента, 7 чекмеджета

Наличност:
В наличност
Модел:
455555
Производител:
Topmaster
Още не е оценен Напишете мнение

Количката е със 182 инструмента и 7 чекмеджета - 5 от тях – заредени с инструменти и 2 празни. Всички чекмеджета са с autolock механизъм, предпазващ от отваряне по време на преместване на количката. 

Офертата завършва с: 5 16 42 42
Цена
1,100.00 лв. 999.00 лв.

Спестявате 101.00 лв.


  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА

7 чекмеджета с auto-lock механизми

Централно заключване

Иноксов плот с отделения

Страничен шкаф с ключалка

4 колела PVC+PP 5 x 1 1/4” със спирачки на 2 от тях

Максимално натоварване: 550 кг.

182 инструмента

Количката е със 7 чекмеджета (5 от тях – заредени с инструменти и 2 празни). Всички чекмеджета са с autolock механизъм, предпазващ от отваряне по време на преместване на количката. Товароносимост на 6-то и 7мо чекмедже: 45 кг.

Първо чекмедже:

13 бр. вложки ¼“ (4-14мм)

15 бр. вложки 3/8“ (8-24 мм)

17 бр. вложки ½“ (10-32 мм)

3 бр. тресчотки – ½“, ¼“, 3/8“

Удължители, кардани, адаптери, въртоци 

Второ чекмедже:

13 ключа с тресчотка 8-22 мм

9 бр. шестограми (1.5-10 мм)

23 бр. битове с вложки ¼“ – Т8-Т40; Н3-Н8; PH, PZ, SL

9 бр. удължени вложки ¼“   (4-12 мм) 

Трето чекмедже:

12 бр. отвертки PH, SL

40 бр. битове  

Четвърто чекмедже:

4 зегер клещи

Комбинирани клещи

Дългоусти челюсти

Клещи резачки

Клещи тип „чирак“

Клещи тип „гарга“  

Пето чекмедже:

6 бр. шестограми с Т-образна дръжка, за работа под ъгъл  (2-6 мм)


Размери:

Дължина- 730 мм

Ширина- 510 мм

Височина- 900 мм

Тегло- 71 кг.


Доставка 2 - 5 работни дни.


* При някои артикули са възможни разлики между показаната снимка и реалния продукт, поради актуализация на дизайна от производителя или неналичие на каталожна снимка, за което онлайн магазинът не носи отговорност.

** Вариантите за доставка са до адрес, до офис на куриерска фирма или от наш обект в град Хасково. Всички наши клиенти ползват отстъпки за куриерските услуги на Спиди и Еконт.


ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ
Всички продукти Topmaster Professional, марка на Евромастер Импорт Експорт ООД се характеризират се с отлично качество, стилен дизайн, надеждност и приемливи цени. Защитени са с гаранция за дефекти при правилна употреба.  Портфолиото включва професионални и хоби електрически, пневматични и механични инструменти и обща железария. Всички знаем, че времето е пари. Ще спестите от тях, избирайки продуктите с марка  Topmaster Professional- разумният избор на професионалистите.


 ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ

През 1992 г. „Евромастер Импорт Експорт” ООД  стъпва на българския пазар и става утвърден лидер в търговията на професионални и хоби инструменти. Има богато портфолио под марките TopMaster, Raider, Gadget, Makalon, TopChrome, TopGarden, TopStrong и Metabo . Фирмата подбира прецизно  и под контрол, влаганите в производството качествени материали и е символ на марка за надеждност. Избирайки продуктите на предложените от фирмата марки, получавате необходимото качество на достъпна цена.


НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР

В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от  продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате  колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите  консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред  10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД  разполага с голяма складова база и осигурява доставка на  всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София,  Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благоевград,  Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Напишете мнение