• Алкиден емайллак ръждопреобразовател 3 в 1 СЕЛТ цвят Сив/ Сребро 0.500 кг

Алкиден емайллак ръждопреобразовател 3 в 1 СЕЛТ цвят Сив/ Сребро 0.500 кг

Наличност:
В наличност
Модел:
172120
Производител:
Селт
Още не е оценен Напишете мнение
Цена
7.99 лв.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

Алкиден емайллак ръждопреобразовател 3 в 1 СЕЛТ цвят Сив/ Сребро 0.500 кг (сребърен) - можете да закупите от нашия онлайн магазин на най- ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки.


Използва се за боядисване на ръждясали стоманени повърхности, огради, метални парапети, резервоари и други. Има висококачествено гланцово защитно покритие.
Алкидният емайллак 3 в 1 Селт е едновременно ръждопреобразувател, грунд и финишно покритие. Съставен е от средномаслена алкидна смола, разтворители, фино смлени пигменти и добавки. Разходната норма е в зависимост от цвета и повърхността, варира от 80 до 100g/m². Нанася се с валяк или четка на почистени, сухи и обезмаслени повърхности, както и директно върху ръжда с дебелина до 100 микрона. Да се разбърка добре преди употреба, при необходимост се разрежда с до 5% разредител АМВ или минерален терпентин.
Време за съхнене - 12 часа при 20°С.
Да се съхранява при температури от 5 до 25°С, в сухи складови помещения, без достъп на пряка слънчева светлина.

 


ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ

Българската фирма „СЕЛТ” ООД е един от водещите производители на лаково-бояджийски материали в страната. Предлага широка продуктова гама вододисперсионни бои за вътрешно и външно боядисване, лепила, алкидни бои и лакове, лазурни лакове, емайллакове, акрилни лакове, оцвети- тели, автобои, грундове и други. Предназначени са за строителството, бита, мебелната, транспортната и машиностроителната промишленост. При производството се използват висококачествени суровини.

 


ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ

Боите, и лаковете са красивият завършек на всеки ремонт или ново строителство. Те, както и грундовете, се използват за предпазване на метали, дървесина или измазани повърхности от корозионни ефекти и атмосферни влияния. Избирайки бои и лакове от нашия онлайн магазин, вие получавате най- доброто съчетание на качество, ефективност, функционалност и цена.

 


НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР

В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от  продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате  колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите  консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред  повече от 10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД  разполага с голяма складова база в Хасково  и осигурява доставка на  всички онлайн покупки до всяка точка на България – София,  Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Благоевград,  Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.


Характеристики
Вид боя Грунд Емайллак
Разфасовка 0,5 кг
Цвят Сив
Напишете мнение